Hvem er Nuuday?

logo-nu

Nuuday er en familie af syv stærke brands. Vi arbejder for at forbedre menneskers liv med innovative løsninger inden for TV, bredbånd, netværk og telefoni. Og vi gør det sammen. På tværs af teams, 33 nationaliteter og 4500 fantastiske kollegaer.

Our Purpose

Vi lever i en digital verden. Heldigvis. For teknologi kan være en drivkraft for det gode liv. Men det digitale kan også adskille mennesker og organisationer. I Nuuday omsætter vi teknologiens potentiale til noget godt. For dig – og for alle os andre. Vi kalder det at skabe mening med teknologi.

Hos Nuuday er vi sammen om at skabe fremtidens arbejdsplads. Om at udfordre hinanden. Om at gøre en forskel. Om vi vil høre fra dig? Ja tak.

“At our core, we prioritise a collaborative approach, always striving to surround ourselves with people who are smarter than us. We work with an ever-growing network of forward-thinking specialists and creatives from Denmark and around the world, working hard every day to improve our products and services for our customers.”

Vores brands

Nuuday er en familie af syv stærke brands, der arbejder for det fælles mål at få teknologien til at give mening i vores liv. Vi skaber fremtidens TV, bredbånd, netværk og telefoni, og vi tilbyder innovative, digitale løsninger til danskerne. Vi samarbejder på tværs af teams, 33 nationaliteter og omkring 4.500 helt unikke kolleger.

YouSee

TDC Erhverv

Telmore

Hiper

NetDesign

Blockbuster

Relatel